Reklamebureau for feinschmeckere

CHATBOT

Chatbot

ChatBot
ChatBot

Messenger Chatbots

Vi tilbyder nu som nogle af de første i Aalborg, at bygge jeres Chatbots. Og hvad er så en ChatBot, tænker du nok? Jo en Chatbot er det helt nye sort indenfor tech-verdenen. Det er en AI chatbot, der kan skrive og tænke selv. Den kan håndtere din kundeservice direkte i messenger. Du kan sælge dine produkter eller sende dine nyheder, direkte til den enkelte brugers messenger. Eller hvad med at sætte din Chatbot op til at stå for din mødebooking, mulighederne er mange.

Skal din virksomhed have en ChatBot?

 

De såkaldte AI Bot, også kaldt chatbot, bliver uden tøven, dine nye, bedste ven på Messenger. Chatbots er udstyret med kunstig intelligens og lærer gennem deres daglige interaktioner med dine kunder.

De kan hjælpe dig med alt fra kundeservice opgaver til kalenderbooking, salg eller nyheder til dine trofaste kunder på Messenger.

Det er et værktøj med store muligheder, og de kloge AI Bots er da også spået en fremtid på niveau med hjemmesidernes eksplosive udvikling i 90’erne. Der forventes at være over 24 mio. bots tilgængelig ved udgangen af 2022.

 

Skal vi arbejde sammen?

ChatBot

Skal vi arbejde sammen?

For mere information omkring udvikling af chatbots, så tøv ikke med at kontakt os for et uforpligtende møde over en kop kaffe  eller giv os et kald på telefon 42 80 20 63
Vi står klar til at hjælpe med jeres næste store roboteventyr.

Adresse

Østre Allé 102
9000 Aalborg, Dk

ONERocket ApS

CVR. 36 72 77 48
Jutlander bank

Kontakt

(+45) 42 80 20 63
brevdue@onerocket.dk