Messenger ChatBot

Messenger ChatBots

Vi tilbyder nu som nogle af de første i Aalborg, at bygge jeres ChatBots. Og hvad er så en ChatBot, tænker du nok? Jo en ChatBot er det helt nye sort indenfor tech verdenen, det er en Ai chat robot, der kan skrive og tænke selv. Den kan håndtere din kundeservice direkte i messenger. Du kan sælge dine produkter eller sende dine nyheds”mails” direkte til den enkelte brugers messenger. Eller hvad med at sætte din ChatBot op til at stå for din mødebooking, mulighederne er mange.

Tryk på Messenger link og prøv at snakke med vores søde ChatBot ‘Rocket’.

Messenger ChatBot

Derfor, skal din virksomhed have en ChatBot

De såkaldte Ai Bots også kaldt chat robotter bliver uden tøven, dine nye bedste ven i Messenger. ChatBots er udstyret med kunstig intelligens og lærer gennem deres daglige interaktioner med dine kunder.

De kan hjælpe dig med alt fra kundeservice opgaver, til kalender booking, salg eller nyhedsbrev til dine trofaste kunder direkte i deres messenger.

Det er et værktøj med store muligheder og de kloge Ai Bots, er da også spået en fremtid på niveau med hjemmesidernes eksplosive udvikling i 90’erne. Der forventes at være over 24 millioner Bots tilgængelig ved udgang af 2022.

Det nye sort er ikke længere orange, det er blåt.

De helt store muligheder

Du sidder sikkert med tanken “hvorfor er der så meget hype omkring de chatbots? Er det ikke bare en simpel tekst baseret service? Hvordan kan det være fremtiden?”

Nu skal du høre, for første gang nogensinde, bruger folk messenger apps mere end de bruger de sociale medier. Folk bruger altså nu mere 90% af deres tid på messenger. Det er et kæmpe “turning point” i udviklingen af de sociale platforme. Og logisk set, hvis du ønsker en online virksomhed eller bare at være synlig på nettet. Så er det nødvendigt at flytte din virksomhed der hen, hvor brugerne er.

Messenger ChatBot
Messenger ChatBot
For mere information omkring udvikling af Chatbots, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe med jeres næste store robot eventyr.

ONERocket
Anders Nielsensvej 29
9400 Nørresundby DK

Telefon: 42802063
Mail: brevdue@onerocket.dk
CVR: 

Bank:
Revisor: 
Advokat: