Lækre webdesigns

 

Mangler du en hjemmeside? Og ønsker du ikke at betale for et dyrt setup? Så har vi løsningen til dig. Vi tilbyder specielt designet hjemmesider tilpasset dit behov. Vi bygger alle vores webløsninger i WordPress, verdens mest brugte CMS system og til webshops bruger vi WooCommerce.

Du er selv med i designprocessen såsom farver, billeder og tekster. Det bagved liggende arbejde hjælper vi dig med, så din webløsning er skræddersyet til dig og din virksomhed.

webdesign
mobilvenlig webdesign

Mobilvenligt design

Alle vores hjemmesider og webshops er responsive og super mobilvenlige.
Det er vigtig at din webløsning kan læses på de mobile enheder, da de fleste kunder starter deres søgen der. Og er din webløsning ikke mobilvenlig, vil kundens bruger oplevelse heller ikke være det.

mobilvenlig webdesign

Hjemmeside

Skal du have en ny hjemmeside? Hvad end du er en stor eller lille virksomheder, en privat person der har noget at fortælle, eller hvad med en hjemmeside som invitation til dit bryllup. Vi bygger det hele med et unique og lækkert design, der er skræddersyet til dig.

Webshop til leje

Er du ny som webshop ejer og ønsker du ikke at springe ud i et dyrt projekt. Så er leje muligheden lige noget for dig. Vi bygger mindre webshopløsninger, der giver dig mulighed for at prøve kræfter med det at være webshop ejer.

Køb af webshop

Har du styr på webhandel og webshop, eller vil du bare gerne have din egen platform at sælge fra? Så er køb din webshop at foretrække for dig. Når du køber din webshop, ejer du også din egen data og skal ikke betale en fast månedlig ydelse til os.

Alle pakker er DKK og ex. moms

Lidt fra vores kunder

onerocket

ONERocket
Anders Nielsensvej 29
9400 Nørresundby DK

Telefon: 42802063
Mail: brevdue@onerocket.dk
CVR: 

Bank:
Revisor: 
Advokat: