Vi har åben! Du kan ringe på: 42 80 20 63

Vi har lukket! Du kan skrive til: support@onerocket.dk

Driftstatus

Hjemmesider til alle

Mangler du en hjemmeside? Og ønsker du ikke at betale for et dyrt setup?  Så har vi løsningen til dig. Vi tilbyder special designet hjemmesider tilpasset dit behov. Vi bygger alle vores webløsninger i WordPress, verdens mest brugte CMS. 

Hjemmesider til alle

Mangler du en hjemmeside? Og ønsker du ikke at betale for et dyrt setup?  Så har vi løsningen til dig. Vi tilbyder special designet hjemmesider tilpasset dit behov. Vi bygger alle vores webløsninger i WordPress, verdens mest brugte CMS.

Sikkerhed

IT sikkerhed er blevet en vigtig del af alt færden på det store World Wide Web. Det gælder både privat og erhverv.

SEO & hastighed

Med en velsmurt SEO maskine opretholder du din organiske placering på Google.

Webdesign

Vi hjælper dig med udviklingen af dine ideer, fra den spæde start, til det færdige produkt.

Hjemmeside skræddersyet til din virksomhed.

Mangler du en hjemmeside? Og ønsker du ikke at betale for et dyrt setup?  Så har vi løsningen til dig. Vi tilbyder special designet hjemmesider tilpasset dit behov.
Vi bygger alle vores webløsninger i WordPress, verdens mest brugte CMS. 

Hos ONERocket er vi grafiske feinschmeckere. Vi har de mest kreative webdesignere, grafikere og UX’ere i stalden. Selvom vi er en lille virksomhed, har vi stor erfaring indenfor web design, grafik og visuel identitet.

Vores hjemmeside priser

Mest populær

SEO

Det handler om at være dér, hvor dine kunder er.  Med fokus på din SEO skaber vi et stærkt- og holdbart fundament for din virksomheds organiske placering på Google. Vi hjælper dig med søgeordsanalyse, lokal SEO, teknisk SEO samt onpage SEO.

Som noget nyt tilbyder vi nu Schema markup af dit website. Hvilket giver din SEO et gevaldig boost med schema mockup af dine html kode. Shema giver søgemaskiner som f.eks. Google, Bing eller Yahoo en bedre forståelse af, hvad der står på din hjemmeside, når den læser koden igennem …OG det er ikke helt uvæsentlig ift. til din SEO.

Hastighed

Google har de seneste år haft forkus på din hjemmesides hastighed, som nu har fået stor indflydese på dine organiske placering på Google.

Derfor har vi i vores SEO abonnementer nu også taget højde for din hastighed. Vi komprimerer din kode, søger for at JavaScripts kode loader efter alt er indlæst. Rengører din database og cacher din side for at opnår den bedste loadtime.

~

Sikkerhed på nettet

Er din side sikret mod hackere angreb? IT sikkerhed er blevet en vigtig del af alt færden på det store World Wide Web. Det gælder både for privatpersonen, som surfer og handler på nettet, men i særdeleshed også for de virksomheder, som befinder sig på internettet.

Sikkerhed & backup 24/7. Vi tilbyde nu vores WordPress-kunder, en fuld sikkerhedspakke til din WordPress-hjemmeside. Vi tager os af din backup, opdateringer og plugins, samt genoprettelse af dit website, hvis uheldet skulle være ude.

Alt i ét abonnement

SEO, hastighed & sikkerhedspriser

Mest populær